Stichting MEES
Ons team

Bij Stichting MEES hebben we een sterk en hecht team wat al jaren zij aan zij met ouders en/of verzorgers werkt. Samen zorgen we ervoor dat niet alleen onze kleine Meesjes, maar ook de begeleiders alle ruimte hebben om zich te ontwikkelen. Zo groeien we met elkaar verder.

Claudia

“Ik geniet het meest van de kleine dingen in mijn werk. Ondanks dat onze kinderen zich niet met woorden kunnen uitdrukken, kunnen zij toch zoveel zeggen. De combinatie zorgen, luisteren en samenwerken staat bij Stichting MEES centraal en dat is waar ik mij samen met ouders en collega’s voor inzet.”

Margo

“Ik kan me geen mooiere baan voorstellen! Claudia en ik zaten in 2005 aan de keukentafel bij onze oude werkgever om te brainstormen en dromen over de vraag hoe we nog betere zorg zouden kunnen bieden. Deze droom is werkelijkheid geworden. We hebben een prachtig nest met kleine en grote Meesjes en een prachtig team met mensen eromheen.”

Manouk

“Het willen zorgen voor iemand zoals je zelf ook verzorgd zou willen worden, daar zet ik me voor in. Daarin kijk ik naar de mogelijkheden en kwaliteiten van ieder kind in plaats van te kijken naar beperkingen. Door de kleinschaligheid van de opvang heb ik nauw contact met ouders. Zo bouw je snel een intieme band op die mij nog meer energie en motivatie geeft.”

Sandra

“Ik werk met veel trots voor Stichting MEES. Met een verstandelijk beperkte broer kwam ik al van jongs af aan ik aanraking met een aangepaste manier van zorgen. Vanaf het moment dat ik kon praten zei ik tegen mijn moeder dat ik bij mijn broer ging werken. Ik heb dus altijd al dit werk willen doen en doe dit nog steeds met veel passie en plezier.”

Gwenny

Gwenny

“Tijdens mijn vorige baan kreeg ik in mijn beleving niet genoeg tijd om de aandacht te geven die nodig is. Bij Stichting MEES heb je twee of drie kindjes die je altijd de volle aandacht kan geven. Daardoor merk je de kleine dingen op bij een kind zoals een glimlach. Daar word ik zo blij van!”

Diana

“Ik vind het geweldig om te werken in de gehandicaptenzorg, dat is waar mijn hart ligt. Hier kan ik 100% mezelf zijn. Ik heb de tijd om te zorgen voor de kindjes en leuke dingen met ze te ondernemen. Als ik contact maak met een meesje en een reactie terug krijg, dan kan mijn dag niet meer stuk!”

Patricia

“Veel familieleden zitten in dezelfde branche, dus van jongs af aan leek het mij al leuk om met deze groep kinderen te werken. Voor mij is het allemaal heel gewoon, maar ik ben zo trots als ik van andere mensen mooie reacties krijg op dit bijzondere beroep.”

Babs

“Na mijn stage kreeg ik de mogelijkheid om bij Stichting MEES aan de slag te gaan. Wie wil er nou niet op zo’n liefdevolle plek werken?! Deze lieve kinderen hebben een speciaal plekje in mijn hart en verdienen de liefdevolle zorg die ze hier iedere dag krijgen.”

Wally

“Ik word er zo blij van als ik één op één met een kindje bezig ben en ik krijg een reactie terug. Het geeft mij enorm veel voldoening wanneer ik het kind waar ik mee werk goed kan begrijpen en een glimlach op hun gezicht kan zien. Dit is het werk waar ik voor gemaakt ben, ik wil niet anders!”

Onze organisatie

Stichting Mees heeft een ANBI status. Voor het inzien van o.a. het beleidsplan, financiële verantwoording en het jaarplannen, zie hieronder:

Financiele-verantwoording
Jaarplan-2024
Missie en visie

Neem contact met ons op

Heb je na het bekijken van deze website nog vragen of wil je een keertje langskomen? Neem dan contact op via claudia@stichting-mees.nl.
*Graag naam, telefoonnummer en emailadres vermelden in de mail.

Sponsors & Adoptanten

Stichting Mees heeft een ANBI status. Voor het inzien van o.a. de organisatiestructuur, beleidsplan financiële verantwoording en jaarplan klik dan even door!